luni, 22 martie 2010

Who I was and who I am...





(*)

Am gasit pe net nite site-uri care iti spun ce ai fost in viata anterioara si iti face o scurta analiza a vietii.

Data nasterii: 2. februarie. 1993





Un site spune:


Actrita

Marilyn Monroe? Veronica Lake? La cat iti place tie lumina reflectoarelor, ai fi putut fi oricare dintre ele. Ca si elita de la Hollywood, ai tone de farmec si carisma si stii cum sa le folosesti. Fie ca faci capetele sa se intoarca dupa tine pe strada, fie ca esti vedeta ringului la toate petrecerile, esti o persoana care adora sa fie in centrul atentiei. Cu temperamentul tau indraznet si aura magnetica, ai toate sansele sa inveselesti atmosfera oricarui loc in care ajungi si sa-ti lasi fanii cu dorinta de mai mult...







Un alt site:




Ai fost o planta

Vantul caldut si mirosul florilor de camp iti provoaca amintiri greu de redat in cuvinte. Iti plac spatiile largi, cerul senin, ploaia calda si detesti sa fii atinsa brusc. Coltul din casa in care tu te simti cel mai bine este cu certitudine coltul cu flori.


Chiar imi place coltul cu flori din casa mea si detest sa fiu atinsa brusc.
Eram probabil o papadie :x








Alt site:



Varsator - Nu trebuie sa se considere un unicat, sa aiba impresia ca nimeni nu este asemenea lui. ( de ce nu?) Complexul superioritatii ii vine din viata anterioara cand a fost orgolios, egocentric.( ehehe :-" ) Acum trebuie sa fie constient ca este parte dintr-un intreg si sa se dedice cauzelor umanitare. Nu trebuie sa cada in capcana fanatismului, a nevoii de a avea dreptate cu orice pret. Ceausescu a fost nativ Varsator si nu a invatat lectia daruirii in favoarea celor din jur. ( My Gosh, oare Hitler ce zodie era?) ( si Justin Timberlake e Varsator)

Un comentariu:

Daniela Veres spunea...

Hitler era berbec (nascut in 20 aprilie, chiar ultima zi a zodiei berbecului)