joi, 11 iunie 2009

Ellow! Bun venit in vacanta, tuturor! Wow! Vacanta, dupa noua luni de scoala, ce bine suna, nu?
Asta e ultima zi de clasa a9-a! De maine sunt a 10a! La naiba! Ce repede trece timpul, parca ieri eram un copilas in clasa I, care nu stia prea multe despre scoala, despre viata si tot ce il inconjoara. Dar nu sunt complet matura, m-am convins de asta chiar astazi in curtea scolii, la ultimul sunet de clopotel al celor din clasa a12a.
Erau toti imbracati la patru ace, si cei din a12a B aveau si baloane carora le-au dat drumul apoi in timp de la boxe se auzea melodia "Ani de liceu" a Oanei Sarbu. Era o priveliste asa frumoasa, mai ales fiindca cei doi directori erai imbracati la uniforma.
Oricum, cand s-a cantat "Gaudeamus Igitur" si a fost ultimul sunet de clopotel aveam deja lacrimi in ochi. Eram singura de a 9a cu lacrimi in ochi, ce naiba! Imi vine si mie sa rad acum!
Mai am doar trei ani de petrecut langa colegii mei in Lazar, pare mult, dar e atat de putin. Si va trece atat de repede, stiu asta.
Si in vacanta asta imi va fii dor de ei si de liceul meu, de atomsfera de familie ce te intampina de fiecare data cand treceai pragul liceului, atmosfera din clasa, rasetebucurie si sunetul clopotelului ce anunta inceputul unei ore prea lungi sau a unei pauze prea scurte. Voi lipsi doar trei luni de zile, in bine meritata mea vacanta, dar tot imi vor lipsi toate astea.
Nu pot sa nu ma gandesc la clasa a12a, cand voi spune "La revedere" pentru totdeaua Lazarului si colegilor mei. "Adio" e un cuvant mult prea greu, cum spunea o mica poezie la sfarsitul clasei a8a "Adio" e un cuvant plin de durere. E greu sa spui "Adio" si nu "La revedere!"
NU vreau sa ma gandesc inca la momentul in care fiecare dintre noi va porni pe drumuri separate, fiecare pe drumul lui, va trebui sa privim in urma si sa ne amintim ca odata am fost colegi.
Dar cum ziceam, mai sunt trei ani pana atunci, so...sa ne bucuram, sau nu?







3 comentarii:

Miichan spunea...

Ohhh, so sweet!
Eu una am lipsit atunci cand au venit cei din a 12a la noi T_T

Anonim spunea...

melodia e a stelei enache! :P

Em. spunea...

Mda :)) mi-am dat seama acum de greseala =))